0341-49 14 87

Werken bij De Blokhut

Kom jij ons gezellige team versterken?

Medewerker Bediening - Parttime

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige en veelzijdige parttime baan in de horeca? Zet jij je graag samen met je collega’s in om mensen een fantastische dag te bezorgen? En zoek je een baan die aansluit bij jouw actieve, sociale (gezins)leven? Dan is een functie bij De Blokhut wellicht iets voor jou!
Bekijk de volledige vacature >>

Teamleider - 36 uur

Ben jij die enthousiaste, vlotte teamleider die ons komt versterken?

Als meewerkend teamleider (m/v) werk je samen met een van de eigenaren om haar te ontlasten en samen verder te werken aan de uitbreiding van onze horecatak.

Met jouw natuurlijke enthousiasme en flair ontvang je gasten, begeleid je groepen en stuur je het medewerkersteam aan. Je controleert of alle benodigdheden voor een geslaagd feest of activiteit qua inkoop en organisatie aanwezig zijn en beheert de voorraad. Elke dag is een andere uitdaging, zeker in onze drukste maanden. Jij houdt het overzicht en zorgt dat de dag van begin tot eind op schema loopt. Als teamleider spring je bij waar nodig en maak je voor de gasten elk feest of activiteit tot een succes.

Ervaring in het managen van de vloer is meegenomen, maar voor nu nog geen directe vereiste. Is het wel je ambitie? Dan komen wij graag met jou in contact en bouwen wij samen verder!

Bekijk de volledige vacature >>

Buggy Begeleider - voor actieve pensionado's

Een spannende bijbaan voor avontuurlijke levensgenieters

Veel stof, intensief sturen en een lekker zonnetje op je gezicht, dat maakt buggy rijden tot een geweldige belevenis! Het is dan ook één van onze meest geliefde activiteiten en hiervoor zoeken wij dan ook een buggybegeleider die dit alles in goede banen kan leiden en enthousiast voor een groep kan staan. Een ideale baan voor een pensionaris die graag een aantal uur per week met een gezellig groep enthousiastelingen op pad wil én daar ook nog geld mee verdient!

Wat wij bieden:

We bieden een actieve, afwisselende baan in een vriendelijk team. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van het prachtige buitengebied van Putten en tegelijkertijd wat bij te verdienen, zonder de verplichtingen van een voltijdse baan. Het buggyseizoen loopt ongeveer van maart t/m september.

Wie ben jij:

Hou je van een beetje actie, ben je in staat een groep goed te instrueren met verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme, dan ben jij de buggybegeleider die wij zoeken. Daarnaast herken je jezelf in onderstaande punten:

 • Leeftijd is maar een getal – want of je pensionaris bent of niet, we zoeken vooral iemand die met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel een buggy tocht kan begeleiden
 • Een geldig rijbewijs is een must
 • Werken op oproepbasis
 • Met regelmaat beschikbaar op vrijdag en zaterdag (periode van maart t/m september)
 • Enige technische kennis is handig, maar een dosis spontaniteit en gezelligheid is minstens zo belangrijk!

Ben jij de vrolijke, actieve buggybegeleider die wij zoeken? Neem snel contact met ons op via denise@de-blokhut.nl of bel: 0341 49 14 87. Tot ziens bij De Blokhut!

Medewerker Bediening - bijbaan

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke, gezellige en afwisselende (bij)baan in de horeca? Maak jij graag meters tijdens je werk en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken om mensen een top dag te laten beleven? Zoek jij een baan die aansluit bij jouw drukke, sociale, sportieve, studenten leven? Dan is werken bij De Blokhut zeker iets voor jou!

 • Je wordt betaald boven horeca-cao, zeker als we merken dat je het ‘in je hebt’.
 • Bij ons kan je je werk combineren met je sport, tentamenweek of schoolrooster, wij passen jouw rooster daarop aan en ook het aantal uren dat je wil werken.
 • Jij krijgt van ons een paar goede Nike Aire Force schoenen. Want als je veel meters maakt, moet je dat doen op een goed paar sneakers.
 • Maak en deel jij een leuke reel van je eerste werkdag? Dan verdien je daar al direct €35,- mee.
 • Je kan starten met je vrienden en krijgt een aanbrengbonus van €50,- als iemand dankzij jouw tip start.
 • Maar wat ook zeker meetelt, het werk dat je doet is gewoon hartstikke leuk en veelzijdig.

Lees alles over de vacature medewerker bediening bijbaan >>

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87