0341-49 14 87

Trouwen in de winter

Winter Wonder Wedding

Een winterse bruiloft is nog steeds uniek. Vreemd eigenlijk dat de meest romantische tijd van het jaar zo weinig bruiloften kent. Daar moet verandering in komen.

Bij deze zetten wij op een rijtje waarom de winter zo’n fantastische tijd is om elkaar het ja-woord te geven. Ben je overtuigd, ga dan vooral nu op zoek naar jouw ultieme trouwlocatie en ervaar de winterse sfeer. Wij zien je uiteraard graag verschijnen .

5 redenen om te kiezen voor een winterse bruiloft:

 • Sfeervol en romantisch
  Bestaat er een seizoen in het jaar die sfeervoller en romantischer is dan de winter? Waarschijnlijk niet. Dat maakt trouwen in de winter zo bijzonder.
 • Trouwlocatie in stijl
  Met de styling van een winterse bruiloft kan je helemaal los gaan. Kaarsjes, kersbomen, glitter, goud, winter wonderland, elegant zilver, je kan zoveel kanten op. Ook als bruiloftslocatie spelen wij hier graag op in. Zo zijn onze zalen vanaf november al volledig in de kerstsfeer om een warme winterse sfeer te creëren.
 • Trouwen op jullie datum
  In de lente en de zomer zijn de meeste bruiloften. Als je dus wil trouwen op een hele specifieke datum is de kans groot dat je dat soms al 2 jaar van te voren moet regelen met de locatie, fotograaf, BABS etc. In de winter heb je daar eigenlijk geen last van en heb je alle keuze!
 • Niet afhankelijk van het weer
  Trouw je in de lente of de zomer dan wil je natuurlijk mooi weer, waarschijnlijk richt je daar ook je dag op in. Dus regent het, dan moet je uitwijken naar plan B. Bij een winterse bruiloft is dat niet het geval, je viert het binnen, zoals jij het wil. En het weer? Daar maak jij je geen seconde druk om.
 • Uniek hoogtepunt
  Als het bruiloft seizoen is losgebarsten heb je de kans dat sommige gasten in 2 maanden tijd een aantal bruiloften achter elkaar hebben. Jullie bruiloft is één van de velen. Trouw je in de winter, dan kijkt iedereen extra uit naar jullie feest en als je iets wil dan zijn het blije gasten.

Ben je overtuigd en benieuwd naar de mogelijkheden van een winterse bruiloft bij De Blokhut? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen en de winterse sfeer te ervaren. Graag tot ziens!

 

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87