0341-49 14 87

Over ons

Thuis in gezelligheid

Wij heten u van harte welkom op de website van de Blokhut, feest- en activiteitenboerderij in Putten op de Veluwe, zeer centraal en landelijk gelegen, goed bereikbaar en met een eigen ruime parkeergelegenheid. Alle feesten en activiteiten worden op – of vanaf ons eigen terrein gehouden met onze eigen gastvrije medewerkers.

Begonnen met kinderpartijtjes

Feesten en activiteitencentrum De Blokhut is als onderdeel van de boerderij opgericht door Bep en Aart Eersen. De Blokhut is in 1996 ontstaan met het organiseren van kinderpartijtjes. Dit groeide al snel uit tot een volwaardig feest & activiteiten boerderij. Onder de bezielende leiding van Bep Eersen hebben 1000-den gasten een gezellig feest gegeven bij ons op locatie.

In december 2018 verloren wij Bep Eersen door Kanker. Dit tragische verlies heeft diepe sporen achtergelaten. Daarom heeft Aart samen met zijn zoon en schoondochter in 2020 meegedaan aan de Alpe d’HuZes.

Groei & uitbreiding

Bep en Aart kwamen op het idee gekomen om hun twee beroepen te combineren. Met de ervaring die Bep in de horeca had opgedaan en de handigheid van Aart werd er een blokhut gebouwd om kinderfeestjes in te vieren. Door de jaren heen hebben er verschillende aanpassingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Er zijn een groot aantal activiteiten bijgekomen, er worden solexen verhuurd en de schuren op de boerderij zijn omgebouwd tot een compleet feest- en activiteitencentrum.

Gastvrouw Denise

Onze gastvrouw Denise werkt al jaren met hart voor de zaak, sinds 1 januari 2022 is zij dan ook mede-eigenaar geworden. Ze weet van aanpakken en ziet erop toe om het u als gast naar de zin te maken. Het centrum dat nog steeds de naam ‘De Blokhut’ heeft aangehouden, kent een zeer brede doelgroep. Voor jong & oud, van kinderpartijtje tot themafeesten & bruiloften kunt u bij hen terecht!

Gastheer Wietse, 'van harte welkom bij De Blokhut'

Grote kans dat u ook Wietse tegenkomt bij De Blokhut. Wietse is samen met Denise één van de eerste aanspreekpunten en ook sinds 1 januari 2022 mede-eigenaar. Wietse is een specialist in het samenstellen van een mooi feest en weet precies wat nodig is om u helemaal op uw gemak te laten voelen. Kortom, u bent altijd van harte welkom in feest en activiteitencentrum ‘De Blokhut’, waar het team u tot in de puntjes verzorgd tijdens uw uitje, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87