0341-49 14 87

Over ons

Thuis in gezelligheid

Wij heten u van harte welkom op de website van de Blokhut, feest- en activiteiten in Putten op de Veluwe, zeer centraal en landelijk gelegen, goed bereikbaar en met een eigen ruime parkeergelegenheid. Alle feesten en activiteiten worden op – of vanaf ons eigen terrein gehouden, met onze eigen gastvrije medewerkers.

Begonnen met kinderpartijtjes

Feesten en activiteitencentrum De Blokhut is als onderdeel van de boerderij opgericht door Bep en Aart Eersen.

De Blokhut is in 1996 ontstaan met het organiseren van kinderpartijtjes. Bep en Aart kwamen op het idee om hun twee beroepen te combineren. Met de ervaring die Bep in de horeca had opgedaan en de handigheid van Aart werd er een blokhut gebouwd om kinderfeestjes in te vieren.

Door de jaren heen hebben er verschillende aanpassingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Er zijn een groot aantal activiteiten bijgekomen, er werden solexen een 2CV’s verhuurd en de schuren op de boerderij zijn omgebouwd tot een complete feest- en activiteiten boerderij.

Onder de bezielende leiding van Bep hebben duizenden gasten een gezellig feest gegeven bij ons op locatie. In december 2018 verloren wij Bep door Kanker. Dit tragische verlies heeft diepe sporen achtergelaten.

Inmiddels zijn Wietse en Denise al een tijdje mede-eigenaar en ondernemen zij samen met Aart verder.

Samen weten we, dat wat Bep voor ogen had, voort te zetten. Her en der in een modern jasje, maar wat goed is blijven we vooral zo doen.

Thuis in gezelligheid, was, is en blijft ons uitgangspunt!

Ons kernteam

Aart, Wietse en Denise werken met een kernteam die op de verschillende onderdelen eigen verantwoordelijkheden hebben. Natuurlijk zijn ze samen eindverantwoordelijk, maar zoals een geoliede machine behoort te lopen, is het belangrijk om de kennis en verantwoordelijkheden wat te spreiden.

Natuurlijk kunnen we niet zonder al onze horeca en werkplaats medewerkers, deze jonge enthousiastelingen hebben we nog niet bij elkaar kunnen krijgen voor een foto!

 

De werkplaats

Aart is verantwoordelijk voor de werkplaats en al het rollend materieel, van inkoop, tot het sleutelen en het begeleiden van ritten. Zijn rechterhand is Sjoerd.

De Horeca

Denise is verantwoordelijk voor alles wat in onze horeca gebeurt, van inkoop tot personeelsplanning en natuurlijk het gastvrij ontvangen van onze gasten. Haar rechterhand is Marleen.

Het kantoor

Wietse is verantwoordelijk voor alles wat op kantoor gebeurt, van Marketing & Sales tot de financiële administratie. Zijn rechterhand is Mariëlle

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87