0341-49 14 87

Huwelijksfeest

Een jubileumfeest waar iedereen zich thuis voelt!

Of het nu gaat om uw Koperen, Zilveren, Gouden, Diamanten of zélfs uw Granieten (90) jarige huwelijksjubileum? U wilt een feest waarop iedereen zich thuis voelt en gezelligheid centraal staat! Bij De Blokhut bent u op het juiste adres voor een feest wat bij u past.

 

Al ideeën, maar op zoek naar de exacte invulling?

Bent u van plan een jubileumfeest te organiseren? Heeft u al wel ideeën voor uw jubileumfeest maar nog geen idee of dit wel kan? Kom dan eens langs bij de Blokhut!

Of het nu gaat om een hele dag uit met de familie met activiteiten, een halve dag feest met een lekker buffet of een feestavond vol gezelligheid en hapjes? Bij De Blokhut kan het! Wij combineren (binnen) activiteiten, maaltijdmogelijkheden en onze feestruimtes zodat uw feest binnen uw budget een groot succes wordt!

Door ons grote aanbod aan arrangementen zit er altijd wel iets bij om voor u een passende dag te organiseren. Door middel van bijvoorbeeld onze feestarrangementen kunnen wij uw dag of avond precies invullen zoals u wilt. Dit kan ingevuld worden met bijvoorbeeld buffetten, een barbecue of door (meerdere) ronden hapjes te verzorgen tijdens uw feestarrangement.

Dit kunt u verwachten bij De Blokhut

De Blokhut helpt prijs-kwaliteitsbewuste gasten bij het organiseren van feesten en activiteiten, voor bedrijven en particulieren, op een unieke locatie midden op de Veluwe. Dit doen we op een gastvrije manier en gemoedelijke toon. Wij geven onze klanten alle aandacht zodat ze zich thuis voelen en tevreden terug kunnen kijken naar een onvergetelijke dag.

Ons interieur kenmerkt zich als “stoer landelijk”.

Gasten kiezen De Blokhut vanwege:

 • onze gastvrijheid, kwaliteit én het meedenken in voorbereiding
 • de combinatie mogelijkheden van spel/activiteit/eten en gezellig feesten

Wij hebben alles op één locatie voor grote én kleine groepen.

Speciaal voor kinderen

Let op; De Blokhut is één van de weinige locaties waar zoveel mogelijkheden voor kinderen zijn. Van gezellig LEGO bouwen in een hoekje, eendjes werpen, sjoelen,” vang ‘m vlug”, het kazenspel, springen op een springkussen en wat dacht je van een wedstrijdje armpje drukken. Reserveer de spelletjesruimte (De Jail) en maak het feest onvergetelijk voor uw (klein)kinderen!

 • Tafelspellen
 • Spelletjesruimte reserveren
 • Springkussen springen binnen in combinatie met de spelletjesruimte

Vraag naar de mogelijkheden!

Welke zaal past bij jullie feest?

Samen met jou zetten wij de zaal naar jullie hand. Kies je zaal of zalen! En maak samen met ons team jouw dag onvergetelijk. Een combinatie van ruimtes is mogelijk! Het terras wordt vaak in combinatie met één van de zalen gebruikt. De Jail is erg in trek bij feesten waar ook kinderen bij zijn. Maar volwassenen houden ook van een klassiek spelletje tussendoor!

De Saloon

Bekijk fotogalerij

De Stable

Bekijk fotogalerij

Tuin

Bekijk fotogalerij

De Jail Spelletjesruimte

Bekijk fotogalerij

De Ranch

Bekijk fotogalerij

Pagode

Bekijk fotogalerij

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Feestarrangement De Blokhut

Ontvangst met petit fours, 4 uur all-in drinken, 2 rondes warme & koude hapjes, wat lekkers op tafel én klassieke afsluiter.

36,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement De Luxe

Uitgebreid ontvangst met gesorteerd gebak, 4 uur all-in drinken, 6 rondes hapjes (3x koud en 3x warm), zoutjes op tafel én een heerlijke afsluiter met een broodje kroket!

43,5 per persoon

Bekijk arrangement

Buffet De Blokhut

Dit is een los arrangement, maar ook goed te combineren met onze activiteiten!

26,5 per persoon

Bekijk arrangement

BBQ – De Blokhut

Dit is een los arrangement, maar ook goed te combineren met onze activiteiten!

22,5 per persoon

Bekijk arrangement

Uw wensen in een arrangement op maat...

Hierboven ziet u enkele van onze vele arrangementen. Heeft u bepaalde wensen of ideeën? Komt u dan vooral even langs om die met ons te bespreken! Wij kunnen altijd een arrangement op maat aanbieden. Bel om een afspraak in te plannen: 0341 - 49 14 87.

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87