0341-49 14 87

Themafeest

Het kan niet gek genoeg!

Lijkt het u leuk om een themafeest te organiseren? En bent u op zoek naar goede ideeën en een leuke, gezellige locatie? Dan kunnen wij u graag helpen. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van thema feesten en denken graag met u mee!

 

Trek de verkleedkist maar open!

Want bij De Blokhut kan het écht niet gek genoeg. Wij kunnen elk gewenst thema verzorgen. Wij hebben vele mogelijkheden, zoals een ‘Back to the 60’s’, ‘Après-ski’, ‘Winterpret’, ‘Foute party’ of ‘Hollandse avond’. Maar heeft u zelf een nóg leuker idee, dan helpen wij u graag om dit bij ons mogelijk te maken. Uw hele feest, inclusief de aankleding en catering zullen uw gewenste thema visualiseren!

Kleine en grote gezelschappen

De Blokhut kan binnen grote groepen ontvangen tot circa 225 personen en bij mooi weer kunnen we ook uitbreiden naar buiten. Tevens beschikken we over een dansvloer en de bijbehorende verlichting. Elke zaal heeft een eigen entree en bar. Kortom: alle ingrediënten voor een fantastisch thema feest.

Bovendien hebben wij voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor al jullie gasten.

Aanbod voor uw thema feest

Wij hebben het voor jullie als feestgangers gemakkelijk gemaakt. Voor het gehele programma werken wij met een basisarrangement die u zelf kunt aanpassen. Dit arrangement is wel de minimale afname. Elk arrangement is opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen:

 1. Ontvangst
 2. Borrelhapjes
 3. Afsluiting

Onder het desbetreffende onderdeel vindt u de uitbreidingsmogelijkheden. Ook hebben wij al een aantal arrangementen vooraf samengesteld, deze zijn uiteraard ook te reserveren.

Alle feestarrangementen duren 4 uur en zijn inclusief 4 uur all-in bier/fris/wijn en binnenlands gedistilleerde dranken. Dit valt niet aan te passen. Het minimale aantal personen voor een feestarrangement zijn 20 personen.

Onze feest arrangementen zijn onder aan deze pagina te bekijken en in overleg aan te passen naar uw wensen.

Muziek/ Entertainment op jullie thema feest

Bij een feest hoort uiteraard muziek! Onze zaal beschikt over een dansvloer met bijbehorende verlichting. Er is van alles mogelijk op het gebied van muziek. Willen jullie rustige achtergrondmuziek? Neem dan een cd of USB mee welke wij voor u kunnen afspelen. Liever de voetjes van de vloer? Boek dan een DJ. Wij kunnen ook een DJ regelen die aan jullie muziekwensen kan voldoen.

Het is geen probleem om zelf een DJ te regelen met eigen apparatuur. Het is wel belangrijk om hierbij rekening te houden met het geluid dat niet over de 80 decibel mag gaan en de DJ mag onder het draaien geen alcoholische drankjes drinken. Het is uiteraard ook mogelijk om een andere vorm van muziek of entertainment te regelen zoals een band, zanger(es), dansers of misschien heeft u wel een familielid of kennis die graag zijn of haar zangtalenten wil laten horen. Mocht dit laatste van toepassing zijn vraag dan vooral naar onze microfoon! Wij vinden het wel prettig als u ons vooraf informeert over uw meegebrachte entertainment.

Als toevoeging op de bovengenoemde feest thema ideeën kunnen wij u ook nog voorzien van een typetje/entertainer om u en uw gasten te vermaken. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden. Heeft u al eens aan een troubadour gedacht? Wij weten uit ervaring dat dit echt een zeer leuke wending aan het feest geeft.

Tot slot

Een feest is erg persoonlijk en iedereen heeft andere wensen. Neemt u gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben. Het is tevens mogelijk om een afspraak in te plannen zodat u vrijblijvend onze locatie kunt bezichtigen.

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker.

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Feestarrangement Basis

4 uur lang all-in drinken en daaromheen een lekkere ontvangst en een heerlijke afsluiter!

32,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement De Blokhut

Ontvangst met petit fours, 4 uur all-in drinken, 2 rondes warme & koude hapjes, wat lekkers op tafel én klassieke afsluiter.

36,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement De Luxe

Uitgebreid ontvangst met gesorteerd gebak, 4 uur all-in drinken, 6 rondes hapjes (3x koud en 3x warm), zoutjes op tafel én een heerlijke afsluiter met een broodje kroket!

43,5 per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87