0341-49 14 87

Uw feest bij de blokhut

Verjaardag

Lees meer

Huwelijksfeest

Lees meer

Personeelsfeest

Lees meer

Themafeest

Lees meer

Bruiloft

Lees meer

Voor wat voor feest kunt u terecht?

Veel mensen grijpen een verjaardag aan om een feest te geven bij De Blokhut, maar u kunt ook terecht voor een vergadering, bruiloft, vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een dagje weg.

Voor ieder feest een passende zaal

De Blokhut Feesten & Activiteiten, thuis in gezelligheid! Wat u ook te vieren heeft, De Blokhut heeft voor ieder feestje iets te bieden! Bent u met een kleine groep, of met een groep van 300 personen?

De Blokhut beschikt over zalen van verschillende groottes. Er zijn een aantal zalen binnen en een aantal terrassen buiten. Alle zalen staan direct met elkaar in verbinding, maar iedere zaal heeft ook zijn eigen bar en toilet. Of het voorjaar, zomer of najaar is, bij De Blokhut kunt u heerlijk vertoeven op één van de overdekte en verwarmde buitenterrassen. Hier kunt u kiezen uit één van de feest arrangementen, maar u kunt ook kiezen voor een compleet verzorgde Barbecue of buffet, inclusief drankjes.

Welke arrangementen zijn er?

De Blokhut biedt diverse (feest)arrangementen. Al deze feest arrangementen zijn zeer compleet en gevarieerd. Zo is vrijwel ieder feestarrangement voorzien van koffie en thee voor ontvangst, warme hapjes, nootjes en drankjes. Wilt u iets anders dan het feest arrangement? Bijvoorbeeld een compleet verzorgde barbecue of een buffet? Ook daarvoor kunt u bij De Blokhut terecht. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het best contact opnemen.

Kan ik activiteiten en zalen combineren?

De Blokhut denkt graag met u mee om er een leuk uitje van te maken die past bij uw wensen. Op deze website bieden wij veel arrangementen die vaak bestaan uit een activiteit in combinatie met een hapje en een drankje. Heeft u zelf een activiteit gezien die u graag aansluitend bij uw feest of arrangement doet? Dan kan dat. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen.

Let op: de zalen bij de Blokhut zijn altijd inclusief catering. Er is geen losse zaalverhuur mogelijk.