0341-49 14 87

Verjaardag

Uw verjaardag in De Blokhut, echt een feestje!

Kom uw verjaardag vieren bij De Blokhut! In de zomer of in de winter jarig? Dat maakt geen verschil voor onze gastvrije en gezellige bediening. Dit ook omdat wij een prachtig terras en verschillende mooie zalen hebben. Ook gebruiken wij uitsluitend topproducten om ervoor te zorgen dat uw feest zeer compleet is. U en uw gasten hoeven alleen maar te genieten.

De ideale gelegenheid voor een complete en verzorgde verjaardag buiten de deur! Zelf geen boodschappen en afwas doen, hoe fijn is dat!

 

Thuis in gezelligheid

Bij De Blokhut is het motto: thuis in gezelligheid. Bent u jarig en lijkt het u leuk om uw verjaardag buitenshuis te vieren, denkt u dan eens aan De Blokhut! Een feestje met een feestavond, eten of een activiteit – het is allemaal mogelijk en combineren kan ook. Voor een compleet verzorgde dag of alleen een dagdeel. Neemt u gerust een kijkje tussen alle leuke arrangementen die wij aanbieden. Mocht u onze locatie willen bezichtigen, neemt u dan gerust contact op om een afspraak te maken.

hoe kunt u uw feestje invullen?

Wij werken meestal vanuit een basis ‘Feestarrangement’, is dit niet genoeg of heeft u zelf nog leuke ideeën? Dan kan natuurlijk alles uitgebreid worden! De Blokhut is erg flexibel en staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden om uw feestje onvergetelijk te maken! Kent u nu al ‘keuzestress’ dan hebben wij ook nog gezellige door ons samengestelde arrangement zoals bijvoorbeeld Feestarrangement 1 of Feestarrangement 3.

 

liever een hapje eten?

Ook dat is mogelijk uiteraard! Trakteer uw gasten bijvoorbeeld op een luxe BBQ of een goedgevuld Buffet bij De Blokhut. Weet u zelf nog iets wat u erg lekker vind of wat u erg graag ook zou willen op uw feestje? Vraag het ons gerust, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Bij een hapje eten hoort natuurlijk ook een Dessert! Wij rijden graag met onze ijscokar uw feestje binnen om zo iedereen van een lekker toetje te voorzien.

Ook voor de kinderen

Een verjaardag of jubileum is natuurlijk niet compleet zonder de kinderen. En waar kun je tegenwoordig gewoon leuk ouderwets gezellig spelletjes met elkaar doen. Kinderen vinden het te gek om leuke spellen met elkaar te doen. En onze spelletjes ruimte is ingericht voor kinderen van alle leeftijden. Wie ziet nou niet graag zijn of haar (klein)kinderen leuk met elkaar spelen.

Het kan bij De Blokhut.

Bekijk hieronder onze verschillende plekken om uw feestje te houden

De Stable

Bekijk fotogalerij

Tuin

Bekijk fotogalerij

Pagode

Bekijk fotogalerij

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker.

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Feestarrangement Basis

4 uur lang all-in drinken en daaromheen een lekkere ontvangst en een heerlijke afsluiter!

32,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement De Blokhut

Ontvangst met petit fours, 4 uur all-in drinken, 2 rondes warme & koude hapjes, wat lekkers op tafel én klassieke afsluiter.

36,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement De Luxe

Uitgebreid ontvangst met gesorteerd gebak, 4 uur all-in drinken, 6 rondes hapjes (3x koud en 3x warm), zoutjes op tafel én een heerlijke afsluiter met een broodje kroket!

43,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement Exclusief

Gaat uw voorkeur uit naar exclusievere hapjes en drankjes? Dan is dit arrangement zeer geschikt om uw gasten mee te verrassen!

55,- per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87