0341-49 14 87

FATBIKE TOUR

Groen, Fun en Geen rijbewijs benodigd!

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe vindt u De Blokhut in Putten. Een ideaal uitgangspunt om te cruisen op een hip, modern en milieubewust vervoersmiddel; de FATBIKE. Deze is leuk voor jullie vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje en kan al worden geboekt vanaf twee personen.

Welk arrangement past bij jullie?

FATBIKE – Landschapsroute

Maak een ronde over de Veluwe met onze hippe FATBIKES!

27,- per persoon

Bekijk arrangement

FATBIKE – Kerkepadroute

Maak een ronde over de Veluwe met onze hippe FATBIKES!

32,- per persoon

Bekijk arrangement

FATBIKE – Bosroute

Maak een ronde over de Veluwe met onze hippe FATBIKES!

32,- per persoon

Bekijk arrangement

Alles weten over FATBIKE rijden bij de Blokhut?

Lees hieronder snel verder!

Tour door onze prachtige omgeving op onze stoere FAT BIKES!

Lekker op pad over paden die u normaal gezien niet snel zou zien! De FATBIKE is een ideaal vervoersmiddel waarmee u alle prachtige stukken Veluwe die wij hier in de buurt hebben kunt verkennen!

Uiteraard is het ook mogelijk om de FATBIKE te combineren met onze E-Cruisers en Lopifits, mocht u meerdere voertuigen tegelijkertijd willen proberen voor wat afwisseling onderweg.

Momenteel hebben wij (voor nu) 5 FATBIKES beschikbaar, reserveer dus snel!

Gebruik van de FAT BIKE

Groot voordeel van de FATBIKE is, dat u GEEN HELM nodig heeft en GEEN RIJBEWIJS, hiermee mag dus iedereen vanaf 16 jaar bij ons op de fatbike rijden!

Natuurlijk krijgt u nog even een briefing van ons hoe de fatbike werkt voor u vertrekt, maar meer dan een fiets is het eigenlijk niet! Behalve dat deze er erg stoer uit ziet en u er veel bekijks mee trekt!

Door de hoge elektronische ondersteuning en 7 normale versnellingen gaat het trappen licht en gemakkelijk en ‘cruised’ u dus heel relaxed met de fatbike over de Veluwe.

Bijkomend voordeel is ook nog eens dat uw uitje erg duurzaam is! Onze activiteiten worden namelijk allemaal opgeladen door onze 130 zonnepanelen!

Zien we jullie snel?!

Onze Diverse FATBIKE Routes!

Omdat we u de mooiste stukjes Veluwe bij ons in de buurt willen laten zien met de Fatbike hebben wij diverse routes voor jullie gemaakt!

 

Waarom de FAT BIKE proberen bij De Blokhut?

De klant is koning bij ons. Bij ons gaat er geen begeleiding mee op tijdens de tocht. U krijgt vooraf een korte briefing en dan gaat u met uw eigen gezelschap op pad.
Wij hebben de route voor jullie uitgestippeld, deze krijgen jullie mee op papier.

Het belangrijkste is dat u kunt genieten van een dagje weg in eigen land.

Activiteiten combineren?

Kiest u ervoor om alleen te komen voor een rondje op de FATBIKE of blijven jullie ook nagenieten op ons ruime terras waarbij u echt even tot rust komt van het drukke dagelijks leven?

Lunchen bij De Blokhut
Start met een lunch. Deze bieden wij al aan vanaf 10 personen (buffet) of geniet aansluitend van een borreluurtje op het terras of bij slecht weer binnen bij onze gezellige sfeerkachels.

Dineren bij de Blokhut
Voor alle groepen hebben we verschillende mogelijkheden voor het diner. BBQ, Buffet of plate menu. Zelf combineren mag bij ons. Mocht u er niet uitkomen dan stellen we graag een passend programma voor u samen. Uiteraard kunt u de dag eindigen met een heerlijk ijsje!

Wat zit er bij in?

U wordt in één van onze zalen of ons terras ontvangen met koffie/thee en boerencake. Hier is er de gelegenheid om de huurvoorwaarden te ondertekenen. Vervolgens komt één van onze collega’s u ophalen en wordt er op het evenemententerrein een groepsfoto gemaakt. U krijgt per groep één groepsfoto mee ter herinnering van deze geweldige dag. Aansluitend wordt er een korte briefing gegeven en kunnen de FATBIKES on tour!

Er wordt een borg gevraagd die u na de tijd weer terugkrijgt indien er geen schade is.

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87