0341-49 14 87

Buggy rijden

BUGGY RIJDEN OP DE VELUWE, EEN GEWELDIGE BELEVENIS VOOR JONG EN OUD!

Buggy rijden over de Veluwe? De Blokhut Feesten & Activiteiten, gelegen in Putten, organiseert diverse Buggy tochten. Deze tochten zijn uitgestippeld in Gelderland over de Veluwe

Vanaf Maart 2024 zijn onze buggy ritten weer beschikbaar! Zien we u dan?

Welk arrangement past bij jullie?

BUGGY & BBQ

Buggy rijden, intensief sturen, lekker zonnetje op uw gezicht, daar krijgt u wel trek van! Uiteraard hebben we daar voor u ook een oplossing voor bedacht! Lekker barbecuen na afloop van uw buggy rit zodat onder het genot van een lekker stuk vlees en een drankje kunt u op uw gemak uw nieuwste belevenis kunt nabespreken!

vanaf 66,- per persoon

Bekijk arrangement

BUGGY & LUNCH

Voor of na uw buggyrit lunchen op locatie, ideaal natuurlijk! Geen geregel, alles staat voor u klaar! U hoeft niets te verzorgen, alleen maar te genieten!

vanaf 56,- per persoon

Bekijk arrangement

BUGGY & LUNCH ON THE ROAD

Halverwege de rit even de energie aanvullen? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

vanaf 52,- per persoon

Bekijk arrangement

Buggy – Experience

Voor de waaghalzen die ook off road willen!

59,- per persoon

Bekijk arrangement

Buggy – Start and Go

De Start and Go is meer dan alleen rijden met de Buggy

42,- per persoon

Bekijk arrangement

Alles weten over buggy rijden bij de Blokhut?

Lees snel verder!

Buggy rijden over de Veluwe?

Bent u op zoek naar echt een onvergetelijke activiteit? De Blokhut biedt voor iedereen een geweldig dagje uit!

De Buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden. Geniet niet alleen van de mooie route en omgeving maar beleef ook de kick van het Buggy rijden. De open constructie van de Buggy zorgt ervoor dat u kunt genieten van de zon op uw gezicht en de wind die door uw haren blaast.

Wat is een buggy tocht?

De buggy tocht is een activiteit die geschikt is voor zowel beginners als ervaren rijders, met begeleiding en instructies om een veilige en plezierige rit te verzorgen. De adrenalinekick van het rijden in een open voertuig te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe maakt buggy rijden tot een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van een lekker potje sturen houdt!

Dus, waar wacht je nog op? Reserveer snel en ervaar zelf de sensatie van buggy rijden op de Veluwe!

Waarom bij De Blokhut Buggy rijden?

De Blokhut ligt zeer centraal in Nederland en is omringt met prachtige bossen en landschappen. Kort gezegd; een geweldig uitzicht tijdens de aangeboden routes.
Tijdens het ontvangst op onze sfeervolle boerderij kunt u al genieten van de rust. Even uit de dagelijkse sleur lekker ontspannen. Voor de meesten zal Buggy rijden ook een stukje gezonde spanning met zich meebrengen. Uw adrenaline tijdens deze rit stijgt alleen maar. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Onderweg maken we een korte stop om even de benen de strekken en te wisselen van plek.

Met een grote groep buggy rijden?

U kunt bij ons al vanaf 6 personen terecht. Voor groepen groter dan 50 personen kunnen wij een wisselprogramma samenstellen waardoor uw programma georganiseerd verloopt.

Maak je dag compleet, combineer activiteiten.

Een middag Buggy rijden is natuurlijk al een hele belevenis. Het is tevens mogelijk om deze middag verlengen met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue of buffet. Barbecueën kan bij De Blokhut zowel buiten als binnen.

Alle Buggy arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee, boerencake en een leuke groepsfoto! Op zoek naar een vergaderlocatie? Een locatie die anders is dan anders, gecombineerd met een ontspannende activiteit zorgt dat alle collega’s inspiratie krijgen en gemotiveerd worden.

Begin met een vergadering of meeting, sluit aan voor een lunch en ga vervolgens uw opgekropte energie besteden aan de geweldige Buggy rit.
Alles op onze website is te combineren. Zelf even geen inspiratie? Wij denken graag met u mee en stellen een passend programma voor u samen.

Zo gaat buggy rijden bij De Blokhut

Een Buggy rit is meer dan alleen een tocht.

Uw gezelschap wordt ontvangen met koffie/thee en boerencake. Vervolgens gaan we naar het Buggy terrein en wordt er een groepsfoto gemaakt ter herinnering. Er wordt een korte uitleg gegeven over hoe de Buggy werkt en u gaat samen op pad met de begeleider.

Ervaar de Buggy tocht en neem alles in u op. Geniet van de kleurrijke omgeving, laat de adrenaline door uw lichaam stromen en ervaar het zelf.
Wanneer er adrenaline door uw lichaam giert, kunt u sneller reageren en lijkt de tijd langzamer te gaan. Fysiek gezien stijg u dus eigenlijk boven uzelf uit!

Wist u dat...

 • U bij de Blokhut altijd met uw eigen gezelschap op pad gaat?
 • Onze pechhulp tijdens de rit stand-by staat?
 • Wij garanderen dat de hele groep de route kan uitrijden in de buggy?
 • Ook kinderen meekunnen als passagier? (kinderen vanaf 3 jaar in een eigen meegebracht kinderzitje)
 • Je lichaam adrenaline aanmaakt wanneer het denkt dat het in gevaar is. Echter dit bij het Buggy rijden niet zo is maar deze “oer” reactie toch in werking wordt gesteld aangezien hoge snelheden niet als normaal wordt gezien in de hersenen.

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87