0341-49 14 87

Boksclinics

Ontketen de Teamspirit met onze Box-Clinics bij De Blokhut!

Op zoek naar een activiteit waarbij het vuur van teamspirit, samenwerking en zelfbewustzijn wordt aangewakkerd? Ontdek de krachtige wereld van boksen, niet alleen als sport maar als een metafoor voor kracht, doorzettingsvermogen en strategie!

Kracht, Discipline en Plezier Gecombineerd

Onze ervaren bokstrainer begeleidt jullie door de intrigerende discipline van de bokswereld, waarbij de focus ligt op een veilige, laagdrempelige en vooral leuke ervaring! Of je nu compleet nieuw bent in de ring of enige ervaring hebt, onze clinic is toegankelijk en genietbaar voor iedereen!

Onze boksclinic is niet zomaar een sportactiviteit, maar een symbolische reis waarin samenwerken, uitdelen, incasseren, en duidelijke communicatie centraal staan. Deze elementen zijn cruciaal, zowel in de ring als op de werkvloer.

Of het nu gaat om een zakelijke teambuilding, een familiedag of een vrijgezellenfeest; de boksclinic biedt niet alleen fysieke activiteit maar ook een unieke manier om elkaar beter te leren kennen en te verbinden op een ander niveau.

Perfect voor Elke Groep en Gelegenheid

De Blokhut biedt de ideale locatie voor deze unieke ervaring, waarbij naast de clinic ook mogelijkheden zijn voor catering, vergaderen en ontspanning, om jouw dag compleet te maken. Ontsnap uit de dagelijkse sleur, trek de bokshandschoenen aan en maak je klaar voor een dag vol energie, leren en lachen!

De Stable

Bekijk fotogalerij

De Saloon

Bekijk fotogalerij

Pagode

Bekijk fotogalerij

Buiten de Ring: ontmoeting, vergaderen of lekker eten?

Maak je dag compleet. Eet lekker iets met elkaar, plak er nog een activiteit aan vast of combineer het met een vergadering (veel gekozen).

Hoe compleet wil je het maken?

Bekijk meer

Ga voor een heerlijk stamppotten buffet

Combineer met een winterborrel

Of combineer met een binnen-BBQ

Stap de Ring in bij De Blokhut

Laat de dagelijkse stress achter je, breng je team bij elkaar en stap in de ring voor een ervaring die net zo krachtig als plezierig is.

Nieuw! Boks Clinic

Bent u op zoek naar een activiteit waarbij plezier en teamontwikkeling, teambuilding en bewustwording centraal staan? Deze clinic is zeer geschikt om met uw afdeling, team, medewerkers of familie te volgen. Onze Boks trainer neemt u op een veilige en laagdrempelige manier mee in de discipline van de bokswereld.

27,- per persoon

Bekijk arrangement

Wees er snel bij, vol = vol!

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87