0341-49 14 87

Bedrijfsuitjes

Met het hele team een compleet verzorgd bedrijfsuitje!

Even lekker ontspannen en uit de dagelijkse sleur van het werk? Samen wat gezelligs doen in een totaal andere omgeving versterkt vaak de onderlinge band. Want eerlijk is eerlijk, tijdens een uitje komen er andere gespreksonderwerpen aan bod en leer je elkaar op een andere manier kennen. Het is, op een leuke manier, een investering in het team.

Kom naar De Blokhut voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje! Combineer activiteiten met een lekker eten en een goed feest na afloop. Bij ons is alles mogelijk!

Wat willen jullie voor bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje waarbij iederéén mee wil!

Te actief? Te saai? Te ver weg? Of te… U kent het wel, iedereen meekrijgen is een uitdaging! Niet bij De Blokhut!

De Blokhut biedt verschillende activiteiten en arrangementen, waardoor er voor iedereen altijd iets leuks te beleven valt tijdens het bedrijfsuitje.

Wij bieden verschillende binnen- en buitenactiviteiten, dinermogelijkheden, vergaderarrangementen en diverse (on)gemotoriseerde en elektrische toertochten.

Voor elk bedrijf wel iets naar wens dus! Omdat uw team of bedrijf vaak bestaat uit grote groepen met verschillende persoonlijkheden en wensen is het soms lastig om een uitje te vinden waarbij iedereen het leuk vindt om mee te doen. Daarom is het bij de Blokhut ook mogelijk om activiteiten te combineren en hiermee een keuze- of wisselprogramma aan te bieden.

Dit allemaal in verschillende prijsklasse waardoor er voor elk budget wat mogelijk is!

Zij gingen u voor!

We zijn best trots op al die bedrijven die we al langs hebben zien komen. Van grote landelijke bedrijven, tot lokale MKB-bedrijven. Iedereen gaat net zo tevreden weg na het bedrijfsuitje bij De Blokhut!

Dus bekijk snel hieronder de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje!

Teambuilding tijdens het bedrijfsuitje?

Bent u op zoek naar een leuk uitje waarbij ook de samenwerking verbetert? Dan is de teambuilding echt iets voor uw bedrijf. Door middel van leuke spellen en opdrachten gaat iedereen effectief én gezellig aan de slag! Denk hierbij aan tangram, estafette, spinnenweg en diverse raadsels. Dankzij het opdelen van de groep, in 2 teams, ontstaat er ook nog een spelelement. Dit werkt extra motiverend! Wie neemt de leiding en wie laat zich leiden? Durf jij te vertrouwen op je collega’s?

Natuurlijk is er na afloop ook een prijsuitreiking. Welk team heeft het beste gepresteerd?

Kiezen jullie een spectaculair bedrijfsuitje met buggy's of solexen?

Stofhappen, vies worden, of echt een classic tour-ervaring door het afwisselende landschap van de Veluwe? Wilt u net even wat meer uitdaging voor uw team? Is stoffig of nat worden geen probleem? Kies dan voor een van onze Buggy routes of ga op pad met de Solex!

Prijzen:

 • Buggy rijden: vanaf € 39.- p.p.
 • Solex rijden: vanaf € 35,- p.p.

Maak het bedrijfsuitje compleet met een heerlijke maaltijd

Het doel van een bedrijfsuitje kan sterk verschillen. Een gezellige dag, uw personeel in het zonnetje zetten of elkaar op een andere manier leren kennen? Bij de Blokhut kunt u hiervoor terecht!

Het is bij alle arrangementen mogelijk om ze nog leuker, lekkerder of actiever te maken met bijvoorbeeld een combinatie van teambuilding met een lekkere BBQ of een activiteit met aansluitend een smaakvol platé menu en een gezellige feestavond.

Nieuw: Borrelplank de Blokhut en borrelplank de Luxe!

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Voorwaarden bedrijfsarrangement:

Minimaal 15 personen. Wanneer u met minder personen bent gaan wij graag in gesprek om alsnog een passend voorstel te doen.
Wanneer u gebruik wilt maken van de beamer dan moet u zelf een laptop mee nemen. Onze beamer heeft een VGA of HDMI aansluiting. Meerprijs gebruik beamer is €20,-
Wij kunnen rekening houden met de meest voorkomende allergie- en dieetwensen wanneer wij dit uiterlijk 7 dagen van te voren van u doorkrijgen.

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker of lekker spectaculair!

PASSENDE ARRANGEMENTEN

BUGGY & BBQ

Buggy rijden, intensief sturen, lekker zonnetje op uw gezicht, daar krijgt u wel trek van! Uiteraard hebben we daar voor u ook een oplossing voor bedacht! Lekker barbecuen na afloop van uw buggy rit zodat onder het genot van een lekker stuk vlees en een drankje kunt u op uw gemak uw nieuwste belevenis kunt nabespreken!

vanaf 66,- per persoon

Bekijk arrangement

E-Cruiser & Lunch on the road

Natuurlijk is het mogelijk om halverwege de rit met uw E-Cruiser of E-Chopper even de energie bij te vullen! Boek snel deze E-Cruiser tour met Lunch On The Road voor een mooie en lekkere stop onderweg!

vanaf 38,- per persoon

Bekijk arrangement

SOLEX & LUNCH

Voor of na uw solexrit lunchen op locatie, ideaal natuurlijk! Geen geregel, alles staat voor u klaar! U hoeft niets te verzorgen, alleen maar te genieten!

vanaf 51,- per persoon

Bekijk arrangement

E-Cruiser – Bostorentocht

Dwars door het bos met uw E-Cruiser! Inclusief een bezoekje aan De Bostoren!

44,- per persoon

Bekijk arrangement

Lopifit – Puzzeltocht

Combineer een leuke activiteit met een spelelement

36,- per persoon

Bekijk arrangement

Solex – Landschapsroute

Genieten van de buitenlucht en de prachtige landelijke omgeving

36,- per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87