0341-49 14 87

Scherm Clinic met voormalig Nederlands Kampioen

Actief aan de slag met collega's!

Wilt u eens wat anders doen tijdens een vergader-break of bedrijfsuitje? Probeer eens een schermclinic!

 

Een waar steekspel tegen je collega's!

Schermen is een vechtsport die ontstaan is vanuit het oude duel. Van noodzaak om jezelf te verdedigen tot flitsende sport. Bij schermen gaat het erom je tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden. Dat klinkt makkelijker dan dat het is. Durf je het te ervaren?

Wilt u met uw collega’s een leuke activiteit doen tijdens het bedrijfsuitje of bedrijfsfeest? Of wilt u tijdens de vergadering iedereen scherp houden? Dan is dit de perfecte break in de agenda. Bijkomend voordeel: een schermclinic valt, door het educatieve karakter buiten de WKR.

Teambuilding, communicatie en conflicthantering zijn onderwerpen die gaandeweg in de clinic naar voren komen. Wilt u een specifiek thema uitgebreider behandelen? laat het ons weten, dan kijken we wat er op maat aangeboden kan worden.

Tijdens de clinic wordt uw gezelschap begeleid door Nederlands Kampioen Collin Oosthof. Hij heeft jarenlange ervaring in het degen schermen en leert jullie tijdens deze activiteit de kneepjes van het vak. Door zijn achtergrond als personal trainer kan hij ook ter plekke aanpassingen maken voor deelnemers die minder fit zijn en/of geblesseerd zijn.

Maar wat nog belangrijker is; hij begrijpt dat u komt om schermen te ervaren. Dus we houden de clinic vooral interactief en leuk door zo snel mogelijk zelf te ervaren hoe het is om te schermen met de degen.

 

SAMENSTELLING ARRANGEMENT

 • Ontvangst met koffie/thee en boerencake
 • Briefing door Collin Oosthof
 • Schermcursus van ongeveer 1,5 uur
  • Inclusief alle benodigdheden!
 • Drankje naar keuze (om te bespreken wie er nou echt het beste was)

Prijs per persoon

35.-

Bij 20 deelnemers*

Wist u dat?

 • Schermen niet alleen een fysieke, maar ook een mentale uitdaging vraagt?
 • Schermen sinds 1896 een olympische sport is?
 • De oudste nog steeds officiële actieve schermclub ter wereld is het Koninklijke en Ridderlijke Hoofdgilde van Sint-Michiel, gevestigd in de Lakenhallen van Gent.

*minder deelnemers kan ook, prijs op aanvraag

Boek jouw Scherm Clinic met voormalig Nederlands Kampioen

Niet in de gelegenheid om te bellen? Via onderstaande formulier kan u een aanvraag sturen voor Scherm Clinic met voormalig Nederlands Kampioen. Wij nemen snel contact met u op voor een definitieve planning.

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87

  Maak je dag compleet

  Na deze clinic heb je natuurlijk trek gekregen: Wat dacht je van de stoere houtskool BBQ of onze Winter BBQ? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij maken graag een offerte op maat.