0341-49 14 87

Nieuw! Boks Clinic

Boksclinic

Bent u op zoek naar een activiteit waarbij plezier en teamontwikkeling, teambuilding en bewustwording centraal staan? Deze clinic is zeer geschikt om met uw afdeling, team, medewerkers of familie te volgen. Onze Boks trainer neemt u op een veilige en laagdrempelige manier mee in de discipline van de bokswereld.

Hierom kies je de boksclinic

Samenwerken, leren uitdelen en incasseren, bewustwording, duidelijk communiceren en fysiek bezig zijn, alles zit in deze clinic. Ook deze clinic valt door het leerzame karakter buiten de WKR (werkkostenregeling) en is daarom extra interessant om in te zetten in combinatie met een vergadering.

Ook op uw familiedag of bij een vrijgezellenfeest is deze clinic super leuk om te doen. Men leert elkaar zo op een andere manier kennen.

SAMENSTELLING ARRANGEMENT

Bij dit gezellige arrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en boerencake
 • Briefing door Boks Trainer
 • Boks Clinic van ongeveer 1,5 uur, inclusief materiaal
 • Drankje naar keuze, na afloop van de clinic.

Prijs:
27.- per persoon

Tijdsduur arrangement:  2 uur

Minimaal 10 deelnemers

Boksen maakt hongerig, een lunch, buffet of BBQ smaakt dan extra lekker. Kijk hier voor onze mogelijkheden: https://de-blokhut.nl/eten/

Boek jouw Nieuw! Boks Clinic

Niet in de gelegenheid om te bellen? Via onderstaande formulier kan u een aanvraag sturen voor Nieuw! Boks Clinic. Wij nemen snel contact met u op voor een definitieve planning.

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87