0341-49 14 87

Scherm Clinic

Leer schermen van voormalig Nederlands Kampioen Collin

Wil je eens wat anders, wat actievers doen met het bedrijfsuitje of vriendenuitje? Probeer een Scherm cursus! In korte tijd leert voormalig Nederlands Kampioen Collin Oosthof jullie de basis van het schermen. Uiteraard is het daarna aan jullie om te laten zien wie de beste schermer van jullie groep is!

Zie hieronder de mogelijke arrangementen!

Scherm Clinic met voormalig Nederlands Kampioen

Wilt u eens wat anders doen tijdens een vergader-break of bedrijfsuitje? Probeer eens een schermclinic!

 

35,- per persoon

Bekijk arrangement

Leer schermen met voormalig Nederlands Kampioen Colin

Boek nu snel!

Waarom schermen?

Schermen is een vechtsport die ontstaan is vanuit het oude duel. Van noodzaak om jezelf te verdedigen tot flitsende sport. Bij schermen gaat het erom je tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden. Dat klinkt makkelijker dan dat het is. Durf je het te ervaren?

Wil je met je collega’s een leuke activiteit doen tijdens het bedrijfsuitje of bedrijfsfeest? Of wil je tijdens de vergadering iedereen scherp houden? Dan is dit de perfecte break in de agenda. Bijkomend voordeel: een schermclinic valt, door het educatieve karakter buiten de WKR.

Teambuilding, communicatie en conflicthantering zijn onderwerpen die gaandeweg in de clinic naar voren komen. Wil je een specifiek thema uitgebreider behandelen? laat het ons weten, dan kijken we wat er op maat aangeboden kan worden.

Tijdens de clinic word je begeleid door Nederlands Kampioen Collin Oosthof. Hij heeft jarenlange ervaring in het degen schermen en leert jullie tijdens deze activiteit de kneepjes van het vak. Door zijn achtergrond als personal trainer kan hij ook ter plekke aanpassingen maken voor deelnemers die minder fit zijn en/of geblesseerd zijn.

Maar wat nog belangrijker is; hij begrijpt dat je komt om schermen te ervaren. Dus we houden de clinic vooral interactief en leuk door zo snel mogelijk zelf te ervaren hoe het is om te schermen met de degen.

Wat zit er bij in?

 • Ontvangst met koffie/thee en boerencake
 • Briefing door Collin Oosthof
 • Schermcursus van ongeveer 1,5 uur Inclusief alle benodigdheden!
 • Drankje naar keuze (om te bespreken wie er nou echt het beste was)

Prijs:
39.- per persoon

Al mogelijk vanaf 10 personen

Wist je dat?

 • Schermen niet alleen een fysieke, maar ook een mentale uitdaging vraagt?
 • Schermen sinds 1896 een olympische sport is?
 • De oudste nog steeds officiële actieve schermclub ter wereld is het Koninklijke en Ridderlijke Hoofdgilde van Sint-Michiel, gevestigd in de Lakenhallen van Gent.

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Optie nemen?

  Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

  Bel om te reserveren

  Of om een optie te nemen.

  T: 0341-49 14 87